Wat ik erg leuk vind aan mijn werk bij Carea is ten eerste het samenwerken met een superleuk team. We staan er allemaal om elkaar te helpen en te ondersteunen; de ene collega versterkt de andere. Daarbij kom ik op veel verschillende locaties en heb met iedereen in mijn regio contact. Zowel met klanten bij wie ik altijd welkom ben, als met mijn collega’s met wie ik gelukkig een leuk en goed contact heb. De uitdaging is om alles op rolletjes te laten lopen. Of het nu gaat om het vinden van vervanging als er zieken zijn, of om de schoonmaak op wat ‘moeilijkere’ panden goed te laten verlopen. Dat is wat ik juist zo leuk vind. Het is voor mij een fijne gedachte dat ik nooit alleen sta: we doen het allemaal samen. Ik hoop dan ook dat ik dit werk nog lang kan doen!

Armanda

Wat ben ik blij dat ik over ben gegaan naar Carea destijds! Ik heb er nog geen minuut spijt van gehad. Ik vind ons team superleuk, gezellig en warm van aard en leer in mijn nieuwe functie van ambulant objectleidster nog meer collega’s en bedrijven kennen. Over een jaar heb ik het helemaal onder de knie en loopt het naar behoren. Eén ding weet ik zeker: ik ben superblij met Carea!

Harma

Ik ben blij dat ik anderhalf jaar geleden over ben gegaan naar Carea. Als ik iets vraag, krijg ik altijd snel een reactie. En als ik iets nodig heb, dan wordt het geregeld. Samen met mijn collega’s maak ik een school schoon. Sinds kort werk ik als objectleidster. Ik vind het heel leuk, dat ik er naast het schoonmaken ook nog andere taken bij heb. Hierdoor is het heel afwisselend.

Carla

Ik werk nu ongeveer 6,5 jaar met veel plezier voor Carea. Het is een niet al te groot bedrijf waar vooral het persoonlijke contact telt en je niet als een nummer behandeld wordt. Ik werk op de locatie van Aeronamic, ook een zeer fijn bedrijf om te werken. Van zowel Frank als hier op de locatie van Jolanda krijg ik het volste vertrouwen om alles goed te runnen. Ik voel  mij hier dan ook helemaal op mijn plek. En als je je goed voelt, komt de rest vanzelf J. Als ik even iets niet weet hoef ik maar te mailen naar kantoor en krijg ik antwoord. Dat werkt heel plezierig.

Jan