Wat ben ik blij dat ik over ben gegaan naar Carea destijds! Ik heb er nog geen minuut spijt van gehad. Ik vind ons team superleuk, gezellig en warm van aard en leer in mijn nieuwe functie van ambulant objectleidster nog meer collega’s en bedrijven kennen. Over een jaar heb ik het helemaal onder de knie en loopt het naar behoren. Eén ding weet ik zeker: ik ben superblij met Carea!

Harma

“Wat ik leuk vind aan werken bij Carea, is het werken in een heel fijn en gezellig team op het Isendoorn College. De gemakkelijke en duidelijke communicatie met elkaar, zowel met de Carea collega’s als met de klant zelf, zorgen ervoor dat problemen snel oplossingen worden. Ik werkte eerst in het team op het Isendoorn als schoonmaakmedewerker, en sinds kort als objectleidster. De mogelijkheden tot doorgroeien en ontwikkelen binnen Carea, de begeleiding en de ondersteuning die ik krijg als dat nodig is, zorgen ervoor dat ik vol vertrouwen en met veel plezier mijn werk kan doen.”

Joke

Wat ik erg leuk vind aan mijn werk bij Carea is ten eerste het samenwerken met een superleuk team. We staan er allemaal om elkaar te helpen en te ondersteunen; de ene collega versterkt de andere. Daarbij kom ik op veel verschillende locaties en heb met iedereen in mijn regio contact. Zowel met klanten bij wie ik altijd welkom ben, als met mijn collega’s met wie ik gelukkig een leuk en goed contact heb. De uitdaging is om alles op rolletjes te laten lopen. Of het nu gaat om het vinden van vervanging als er zieken zijn, of om de schoonmaak op wat ‘moeilijkere’ panden goed te laten verlopen. Dat is wat ik juist zo leuk vind. Het is voor mij een fijne gedachte dat ik nooit alleen sta: we doen het allemaal samen. Ik hoop dan ook dat ik dit werk nog lang kan doen!

Armanda

Ik werk nu ongeveer 6,5 jaar met veel plezier voor Carea. Het is een niet al te groot bedrijf waar vooral het persoonlijke contact telt en je niet als een nummer behandeld wordt. Ik werk op de locatie van Aeronamic, ook een zeer fijn bedrijf om te werken. Van zowel Frank als hier op de locatie van Jolanda krijg ik het volste vertrouwen om alles goed te runnen. Ik voel  mij hier dan ook helemaal op mijn plek. En als je je goed voelt, komt de rest vanzelf J. Als ik even iets niet weet hoef ik maar te mailen naar kantoor en krijg ik antwoord. Dat werkt heel plezierig.

Jan