Carea zorg(t) voor een schone (werk)omgeving! (Care (zorg) + Area (omgeving) = Carea). Meer specifiek: wij zorgen voor een schone (werk)omgeving met onze schoonmaakdienstverlening, glasbewassing en vloeronderhoud in Gelderland en Overijssel. Samen met onze medewerkers doen wij dit met veel toewijding en plezier.
Onze medewerkers maken dagelijks het grote verschil bij onze opdrachtgevers. We geven hen persoonlijke aandacht, goede materialen, middelen en machines, representatieve bedrijfskleding, opleidingen en uitgebreide werkinstructies, waarin we ook specifieke klantwensen meenemen. Wij geloven dat het (werk)plezier en het welzijn van onze tevreden collega’s de basis zijn van goede schoonmaakkwaliteit. Niet voor niets zijn plezier en toewijding belangrijke kernwaarden van onze organisatie.
Plezier halen wij ook uit het dagelijkse contact met onze opdrachtgevers en medewerkers. Dat geeft energie en maakt ons blij! We geven alle betrokkenen, medewerkers en opdrachtgevers, onze oprechte aandacht. We laten zien dat we hen serieus nemen. En we doen nog echt wat we beloven. Volgens een opdrachtgever een ‘uniek concept’…😊.