Zonnepanelen reinigen

Uw kantoorpand, bedrijfspand, zorginstelling of school straalt professionaliteit uit. Het is er schoon en opgeruimd en geeft een goede indruk aan bezoekers en medewerkers. Schone zonnepanelen verhogen de positieve beleving. Wij verzorgen de schoonmaak van uw zonnepanelen graag voor u.

Zonnepanelen worden vuil door groene aanslag, roet, vogelpoep, algen, stof en viezigheid door vallende bladeren en takjes. Blijft dit erop liggen, dan kan het de beschermlaag aantasten en doffe plekken veroorzaken. Belangrijker nog, het kan het rendement van uw zonnepanelen verlagen.

Schone zonnepalen leveren een hoger rendement

Uit onderzoek blijkt dat het rendement van zonnepanelen hoger is na schoonmaak (waarbij het percentage uiteraard afhankelijk is van de vervuiling). Besteed het daarom uit aan Carea. Wij beschikken over de juiste materialen en middelen om zonnepanelen professioneel schoon te maken. Bovendien hoeft u dan zelf geen gevaarlijke capriolen uit te halen.

Veiligheid voor alles!

Ook voor het schoonmaken van zonnepanelen geldt dat we vooraf een Last Minute Risico Inventarisatie (LMRI). Een inventarisatie die eventuele risico’s in kaart brengt. En die we, voordat de specialisten aan de slag gaan, minimaliseren. Daarnaast zijn onze zonnepanelenspecialisten VCA-gecertificeerd.

U kunt erop vertrouwen dat we veiligheid voorop stellen. Voor omstanders, pandgebruikers en voor onze medewerkers.