Schoonmaakbedrijf Enschede

Welkom bij hét schoonmaakbedrijf in Enschede!

Carea facilitaire dienstverlening

Als zakelijke opdrachtgever schoonmaakwerk of glasbewassing in Enschede uitbesteden? Dan staan de schoonmakers en glazenwassers van schoonmaakbedrijf Carea in Enschede graag voor u klaar. Als ervaren, allround schoonmaakbedrijf met vestigingen in Zutphen, Almelo en Harderwijk is Carea facilitaire dienstverlening actief bij bedrijven in heel Overijssel en Gelderland. Of het nu gaat om schoonmaak, vloeronderhoud of glasbewassing wij leveren uitstekende kwaliteit.

Direct weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0575-521264 of te mailen naar info@carea-online.nl of vul ons contactformulier in, we nemen dan zo snel mogelijk contact op met u!

Heeft u een schoonmaker of glazenwasser in Enschede nodig?

Besteed uw schoonmaakwerk in Enschede dan uit aan Carea. Als professioneel schoonmaakbedrijf in Enschede verzorgen wij de schoonmaak en glasbewassing van uw scholen, zorginstellingen, kantoren, (para)medische praktijken, winkelruimtes en overheidsinstellingen.

Wij nemen uw schoonmaakwerk, gevelreiniging of glasbewassing graag uit handen

Onze glazenwassers en schoonmakers weten wat hen te doen staat: ramen lappen, tapijt reinigen, calamiteitenschoonmaak, pvc vloeren schoonmaken, bouwschoonmaak/opleverschoonmaak, ze doen het allemaal en ze doen het met veel plezier. Wat uw wensen ook zijn qua schoonmaak, we denken graag met u mee.

Professionele schoonmaak Enschede

Als ervaren en deskundig schoonmaakbedrijf in Enschede geven wij uw bedrijf een professionele uitstraling met onze schoonmaak. Al voor veel bedrijven mogen wij de kantoor- of bedrijfsschoonmaak doen.

Waarom kiest u voor Carea?

Met plezier en toewijding werken we aan een schone (werk)omgeving voor onze opdrachtgevers. Wij zorgen goed voor onze opdrachtgevers én voor onze fijne collega’s. Ervaren zij werkplezier, dan merkt onze opdrachtgever dat direct. Kiest u voor schoonmaakbedrijf Carea in Enschede, dan kiest u voor:

Een team van goed opgeleide medewerkers

Directe en open communicatie

Een uitgebreid dienstaanbod

Maatwerk

Persoonlijk contact

Jarenlange ervaring

Ondersteuning nodig van een schoonmaakbedrijf of glazenwasser in Enschede?

Wilt u als zakelijke opdrachtgever graag hulp bij het schoonmaken, tapijt reinigen, ramen wassen of uw pvc vloer schoonmaken? Onze schoonmaaksters, glazenwassers en tapijtreinigers staan voor u klaar! En als u wilt, leveren we ook sanitaire artikelen. Lees op onze website wat wij voor u kunnen betekenen. Bel of mail ons gerust of vul het contactformulier in. We overleggen graag met u hoe we de schoonmaak op uw wensen af kunnen stemmen.