Schoonmaakbedrijf Harderwijk

Welkom bij hét schoonmaakbedrijf voor Harderwijk!

Carea facilitaire dienstverlening

Als zakelijke opdrachtgever schoonmaakwerk of glasbewassing in Harderwijk uitbesteden? Carea facilitaire dienstverlening heeft vestigingen in Harderwijk, Zutphen en Almelo. Van daaruit werken we voor veel bedrijven in heel Gelderland en Overijssel. Onze schoonmaaksters en glazenwassers van schoonmaakbedrijf Carea in Harderwijk staan graag voor u klaar en leveren uitstekende kwaliteit.

Direct weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0575-521264 of te mailen naar info@carea-online.nl of vul ons contactformulier in, we nemen dan zo snel mogelijk contact op met u!

Heeft u een schoonmaakster of glazenwasser in Harderwijk nodig?

Besteed uw schoonmaakwerk in Harderwijk dan uit aan Carea, professioneel schoonmaakbedrijf in Harderwijk. Wij doen de schoonmaak en glasbewassing op scholen, zorginstellingen, kantoren, (para)medische praktijken, winkelruimtes en overheidsinstellingen in Harderwijk.

Vakkundige glazenwassers in Harderwijk

Onze glazenwassers en schoonmakers doen met veel plezier de schoonmaak en glasbewassing. Maar zij doen nog veel meer: tapijt reinigen, calamiteitenschoonmaak, pvc vloeren schoonmaken, bouwschoonmaak/opleverschoonmaak. Voor al uw schoonmaakwensen hebben wij een oplossing.

Professioneel schoonmaakbedrijf Harderwijk

Wij geven uw bedrijf graag een professionele uitstraling met onze schoonmaak. Daar zijn we een ervaren en deskundig schoonmaakbedrijf voor. Wij zorgen goed voor onze opdrachtgevers. En natuurlijk ook voor onze fijne collega’s. Ervaren zij werkplezier, dan merkt onze opdrachtgever dat direct.

Waarom kiest u voor Carea?

Met plezier en toewijding werken we aan een schone (werk)omgeving voor onze opdrachtgevers. Kiest u voor schoonmaakbedrijf Carea, dan kiest u voor:

Een team van goed opgeleide medewerkers

Directe en open communicatie

Een uitgebreid dienstaanbod

Maatwerk

Persoonlijk contact

Jarenlange ervaring

Ondersteuning nodig van een schoonmaakbedrijf of glazenwasser in Harderwijk?

Onze schoonmaaksters en glazenwassers in Harderwijk staan voor u klaar! En als u wilt, leveren we ook sanitaire artikelen. Lees op onze website wat wij voor u kunnen betekenen. Bel of mail ons gerust of vul het contactformulier in. Wat uw schoonmaakwensen ook zijn, wij denken graag met u mee.