Suzanne Heijns

Suzanne Heijns

Medewerkster commercie binnen- en buitendienst

“Zijdelings volg ik Carea al een hele tijd, per slot van rekening ken ik Frank en Karin al 30 jaar. Toen Frank net met Carea begon, heeft hij me al eens gevraagd bij Carea te komen werken. Toentertijd vond ik mezelf er nog niet ‘klaar’ voor. Onlangs vroeg Frank me weer. En ondanks dat ik een hele leuke baan had, heb ik na goed nadenken volmondig ‘ja’ gezegd.
Wat ik er zo speciaal en anders aan vind, aan werken bij Carea? Je wordt gewaardeerd om wie je bent en wat je doet, er wordt serieus naar je geluisterd en volwaardig in het team opgenomen.
Samen met mijn collega’s heb ik het reuze naar mijn zin en ook de opdrachtgevers zijn erg prettig in de omgang. Uiteindelijk ga ik daarvoor: connectie maken met de klant en samen een mooie band opbouwen.
Want uiteindelijk doe je het met elkaar, dat is ons succes!”

Mirjam van Tricht

Mirjam van Tricht

Medewerkster marketing & communicatie

“Soms heb je gewoon mazzel. En ik had dat in juli 2020. Frank belde mij met de vraag of nog teksten schreef. Want, zo vertelde hij, Carea maakte een flinke groei door en oriënteerde zich op de aanbestedingenmarkt. Nu moet je weten, Frank was 20 jaar geleden 3 jaar lang mijn collega bij een schoonmaakbedrijf in Harderwijk. Ook was hij nog op mijn bruiloft…😊. Wat vond ik het leuk dat hij belde! En of toeval nu wel of niet bestaat: ik was op dat moment op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik wilde weer iets met aanbestedingen, iets met schrijven…! Nou ja, de rest is geschiedenis, zeggen ze dan. Ik werk sinds augustus 2020 één dag per week op kantoor in Warnsveld, 2 dagen thuis in Harderwijk. Ik houd me bezig met communicatie, marketing, aanbestedingen en offertes en werk vooral veel samen met Suzanne en Frank. Een mooie job met superleuke collega’s. Ik ben er heel erg blij mee!”