Suzanne Heijns

Suzanne Heijns

Medewerkster commercie

"Al enige tijd volg ik Carea van een afstand, en sinds november 2020 werk ik bij dit mooie groeiende gezonde bedrijf. Ik werk vanuit huis, op de uren die mij het beste uitkomen. Carea geeft me daarin alle ruimte en vrijheid. Ondanks de afstand (ik woon in Eemnes), voel ik me erg verbonden met Carea en de medewerkers. Af en toe ben ik wel op kantoor en dat voelt altijd als een warme deken."

Mirjam Jansen

Mirjam Jansen

Medewerkster marketing & communicatie

“Soms heb je gewoon mazzel. En ik had dat in juli 2020. Frank belde mij met de vraag of nog teksten schreef. Want, zo vertelde hij, Carea maakte een flinke groei door en oriënteerde zich op de aanbestedingenmarkt. Nu moet je weten, Frank was 20 jaar geleden 3 jaar lang mijn collega bij een schoonmaakbedrijf in Harderwijk. Ook was hij nog op mijn bruiloft…😊. Wat vond ik het leuk dat hij belde! En of toeval nu wel of niet bestaat: ik was op dat moment op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik wilde weer iets met aanbestedingen, iets met schrijven…! Nou ja, de rest is geschiedenis, zeggen ze dan. Ik werk sinds augustus 2020 één dag per week op kantoor in Warnsveld, 2 dagen thuis in Harderwijk. Ik houd me bezig met communicatie, marketing, aanbestedingen en offertes en werk vooral veel samen met Jaap. Een mooie job met superleuke collega’s. Ik ben er heel erg blij mee!”

Jaap Veldhoen

Jaap Veldhoen

Commercieel directeur

“Na 24 jaar in de installatiewereld gewerkt te hebben, heb ik in 2015 de overstap gemaakt naar de interessante en dynamische wereld van de schoonmaak. Ik heb er nog een geen moment spijt van gehad. Ik vind mijn uitdaging en plezier in het dagelijks contact met onze collega’s en klanten:
- Het luisteren naar de wensen van de klant, het hierin meedenken en dit tot een passende transparante offerte brengen
- Er samen met de collega’s voor zorgen dat we een klant tevredenstellen
- Mensen aandacht geven, zowel collega’s als klanten
- De vrijheid van handelen en beslissen als ondernemer

Met Frank, Karin en Els het bedrijf dagelijks verder brengen, daar haal ik veel voldoening uit. Hierbij is onze vriendschap een groot goed, dat ik iedere dag weer koester.

…En dankzij dit alles begin ik (bijna) iedere ochtend weer goed gehumeurd aan de dag😊.”