Schoonmaakbedrijf Almelo

Welkom bij hét schoonmaakbedrijf in Almelo!

Carea facilitaire dienstverlening

Bent u als zakelijke opdrachtgever op zoek naar een schoonmaakster of glazenwasser in Almelo? Dan bent u bij schoonmaakbedrijf Carea in Almelo aan het juiste adres. Met veel plezier verzorgen wij de schoonmaak van uw scholen, zorginstellingen, kantoren, (para)medische praktijken, winkelruimtes en overheidsinstellingen in Almelo. Wat uw wensen ook zijn, we denken graag met u mee.

Direct weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0575-521264 of te mailen naar info@carea-online.nl of vul ons contactformulier in, we nemen dan zo snel mogelijk contact op met u!

Professioneel schoonmaakwerk Almelo

Of het nu gaat om een schoonmaakster of glazenwasser in Almelo, u kunt bij ons terecht.
Reken maar dat u goed voor de dag komt, als u als zakelijke opdrachtgever de schoonmaak, de glasbewassing en het vloeronderhoud uitbesteedt aan een professioneel schoonmaakbedrijf. Besteed het daarom uit aan schoonmaakbedrijf Carea in Almelo. Al veel bedrijven vertrouwen op ons voor hun kantoor- of bedrijfsschoonmaak. Onze fijne collega’s doen dit met veel plezier, wat u als onze opdrachtgever natuurlijk direct merkt.

Wij nemen uw schoonmaakwerk, specialistische reiniging of glasbewassing graag uit handen

Als regionale facilitaire dienstverlener met vestigingen in Almelo, Zutphen en Harderwijk verzorgt schoonmaakbedrijf Carea in Almelo ook vloeronderhoud en calamiteitenschoonmaak in de hele regio. Wij lappen ramen, reinigen tapijt en maken uw pvc vloeren schoon. En als u wilt doen wij zelfs een volledige opleveringsschoonmaak. Als het om schoonmaken gaat, is niets ons te gek.

Waarom kiest u voor Carea?

In ons schoonmaakbedrijf in Almelo werken we met plezier en toewijding aan een schone (werk)omgeving voor onze opdrachtgevers. Of het nu gaat om schoonmaakwerk of ramenlappen, wij doen het voor u. Kiest u voor Carea, dan kiest u voor:

Een team van goed opgeleide medewerkers

Directe en open communicatie

Een uitgebreid dienstaanbod

Maatwerk

Persoonlijk contact

Jarenlange ervaring

Ondersteuning nodig van een schoonmaakbedrijf of glazenwasser in Almelo?

Onze schoonmaaksters en glazenwassers in Almelo staan graag voor u klaar! Schoonmaken, ramen lappen of tapijt reinigen, ze doen het allemaal. Lees op onze website wat wij voor u kunnen betekenen. Bel of mail ons gerust of vul het contactformulier in. We overleggen graag met u hoe we de schoonmaak op uw wensen af kunnen stemmen.