Schoonmaakbedrijf Hengelo

Welkom bij hét schoonmaakbedrijf voor Hengelo!

Carea facilitaire dienstverlening

Uw zoektocht naar een schoonmaakbedrijf in Hengelo eindigt hier. Wij zijn Carea facilitaire dienstverlening. Wij verzorgen de schoonmaak en glasbewassing bij diverse soorten opdrachtgevers. Denk aan scholen, zorginstellingen, kantoren, (para)medische praktijken, winkelruimtes en overheidsinstellingen in Hengelo. Al voor veel bedrijven mogen wij de schoonmaak, glasbewassing en het vloeronderhoud doen. Ook laten zij hun zonnepanelen schoonmaken.

Direct weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0575-521264 of te mailen naar info@carea-online.nl of vul ons contactformulier in, we nemen dan zo snel mogelijk contact op met u!

Schoonmaakster of glazenwasser in Hengelo nodig?

Onze schoonmakers en glazenwassers van schoonmaakbedrijf Carea staan graag voor u klaar. Als ervaren schoonmaakbedrijf is Carea facilitaire dienstverlening actief bij bedrijven in heel Gelderland en Overijssel, dus ook in Hengelo. En we doen echt van alles: schoonmaak, vloeronderhoud, glasbewassing, noem maar op. Waarbij het leveren van uitstekende kwaliteit voorop staat.

Wij nemen uw schoonmaakwerk of glasbewassing graag uit handen

Onze glazenwassers en schoonmaaksters weten wat hen te doen staat: schoonmaakwerk, ramen lappen, tapijt reinigen, zonnepanelen schoonmaken, calamiteitenschoonmaak, pvc vloeren schoonmaken, bouwschoonmaak/opleverschoonmaak, ze doen het allemaal graag voor u.

Waarom kiest u voor Carea schoonmaakbedrijf Hengelo?

Met plezier en toewijding werken we aan een schone (werk)omgeving voor onze opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers én onze fijne collega’s zijn voor ons even belangrijk. Zo zorgen wij ervoor dat onze collega’s werkplezier hebben. U begrijpt dat onze opdrachtgevers dat direct merken. Zo maken we iedereen blij. Kiest u voor schoonmaakbedrijf Carea, dan kiest u voor:

Een team van goed opgeleide medewerkers

Directe en open communicatie

Een uitgebreid dienstaanbod

Maatwerk

Persoonlijk contact

Jarenlange ervaring

Ondersteuning nodig van een schoonmaakbedrijf of glazenwasser in Hengelo?

Wilt u graag schoonmaakwerk uitbesteden, of hulp bij het schoonmaken, tapijt reinigen, ramen wassen, uw pvc vloer of zonnepanelen schoonmaken? Aarzel dan niet om ons te vragen! Lees op onze website wat wij voor u kunnen betekenen. Bel of mail ons gerust of vul het contactformulier in. We overleggen graag met u hoe we de schoonmaak op uw wensen af kunnen stemmen.