Welkom bij Carea facilitaire dienstverlening
Hét schoonmaakbedrijf in Overijssel

Bent u van plan als zakelijke opdrachtgever de schoonmaak, de glasbewassing, het vloeronderhoud en/of de specialistische reiniging van uw bedrijf, kantoor of winkelruimte uit te besteden? Dan bent u bij Carea schoonmaakbedrijf Overijssel aan het juiste adres. Ons team van schoonmaakmedewerkers en specialisten maakt kantoren, zorginstellingen, (para)medische praktijken, scholen, winkelruimtes en overheidsinstellingen in heel Overijssel schoon.

Wij zijn Carea en wij zorgen voor uw schone (werk)omgeving!
Als ervaren professioneel schoonmaakbedrijf met vestigingen in Zutphen, Harderwijk en Almelo staan wij graag voor u klaar. Of het nu gaat om schoonmaakwerk, glasbewassing, calamiteitenreiniging of conciërgediensten, we leveren kwaliteit.

Op zoek naar een glazenwasser of tapijtreiniger in Overijssel?

Onze collega’s staan graag voor u klaar. Schoonmaken, ramen lappen of tapijt reinigen, ze doen het allemaal graag. Een lolletje maken op z’n tijd en goed werk afleveren gaan bij ons hand in hand. Het geeft onze collega’s werkplezier en voldoening. Niet voor niets belangrijke kernwaarden van Carea. Onze fijne collega’s voelen zich hierdoor gezien en gewaardeerd. Het zal u niet verbazen dat dit zichtbaar is in de goede kwaliteit werk die zij leveren. Mede hierdoor vertrouwen veel bedrijven in de regio al jaren op onze dienstverlening. Natuurlijk zijn wij trots op de mooie opdrachtgevers voor wie wij mogen werken.

Waarom kiest u voor Carea?

In ons schoonmaakbedrijf werken we met plezier en toewijding aan een schone (werk)omgeving voor onze opdrachtgevers in Overijssel. Kiest u voor Carea, dan kiest u voor:

  • een team van goed opgeleide medewerkers
  • directe en open communicatie
  • maatwerk
  • een uitgebreid dienstaanbod
  • persoonlijk contact

Ondersteuning nodig van de facilitaire medewerkers van Carea?

Kunt u als zakelijke opdrachtgever wel wat ondersteuning gebruiken bij de schoonmaak, glasbewassing, specialistische reiniging en/of het vloeronderhoud van uw bedrijf, kantoor of winkelruimte in Overijssel? Bel of mail ons dan gerust of vul het contactformulier in op onze website. We overleggen graag met u hoe we de schoonmaak het beste op uw wensen af kunnen stemmen.