Schoonmaakbedrijf Twente

Welkom bij hét schoonmaakbedrijf voor Twente!

Carea facilitaire dienstverlening

Bent u op zoek naar een glazenwasser in Twente? Zoek niet verder. Besteed de glasbewassing uit aan Carea facilitaire dienstverlening. Als schoonmaakbedrijf Twente doen wij alles op het gebied van schoonmaak: conciërgediensten, vloeronderhoud, gevelreiniging, calamiteitenreiniging en zonnepanelenreiniging. Onze schoonmaaksters, glazenwassers en tapijtreinigers in Twente staan graag voor uw klaar.

Direct weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0575-521264 of te mailen naar info@carea-online.nl of vul ons contactformulier in, we nemen dan zo snel mogelijk contact op met u!

Heeft u een glazenwasser in Twente nodig?

Als professioneel schoonmaakbedrijf leveren we kwalitatief goede glasbewassing. Onze hardwerkende, vakbekwame, fijne collega’s werken met plezier en toewijding. Wij zorgen goed voor onze glazenwassers in Twente omdat wij hen waarderen. Als opdrachtgever merkt u het natuurlijk direct als zij werkplezier ervaren.

Waarom kiest u voor Carea?

In ons schoonmaakbedrijf werken we in heel Twente met plezier en toewijding aan een schone (werk)omgeving voor onze opdrachtgevers. Zo werken we als schoonmaakbedrijf onder andere al in Enschede, Hengelo en Almelo. Kiest u voor Carea, dan kiest u voor:

Een team van goed opgeleide medewerkers

Directe en open communicatie

Een uitgebreid dienstaanbod

Maatwerk

Persoonlijk contact

Jarenlange ervaring

Neem gerust contact op als u een glazenwasser of schoonmaakster in Twente nodig heeft

Bel of mail ons gerust of vul het contactformulier in. We overleggen graag met u hoe we de schoonmaak op uw wensen af kunnen stemmen.