Welkom bij Carea facilitaire dienstverlening
Hét schoonmaakbedrijf voor Gelderland

Heeft u een glazenwasser in Gelderland nodig? Of wilt u schoonmaakwerk uitbesteden?
Zoek niet verder. Schoonmaakbedrijf Carea doet graag de schoonmaak en glasbewassing voor u. Al voor veel uiteenlopende opdrachtgevers in Gelderland mogen wij schoonmaken en de ramen wassen: scholen, zorginstellingen, kantoren, (para)medische praktijken, winkelruimtes en overheidsinstellingen.

Tapijtreiniger nodig of uw gevelreiniging laten doen?
Als regionaal professioneel schoonmaakbedrijf verzorgt schoonmaakbedrijf Carea werkelijk alles op het gebied van schoonmaken in heel Gelderland. Vloeronderhoud, tapijtreiniging, gevelreiniging, calamiteitenschoonmaak en zonnepanelenschoonmaak. Ook verzorgen wij conciërgediensten, opleverschoonmaak en de levering van sanitaire artikelen.

Zonnepanelen of dakgoot laten schoonmaken
Veel bedrijven in Gelderland gingen u al voor: zij lieten ook hun zonnepanelen reinigen. Laat u daarbij ook nog uw dakgoot schoonmaken en gevelreiniging doen, dan toont uw bedrijfspand weer als nieuw! Onze fijne collega’s doen met veel plezier hun werk. En u heeft daar uiteraard het voordeel van.

Waarom kiest u voor schoonmaakbedrijf Carea?

In ons schoonmaakbedrijf werken we met plezier en toewijding aan een schone (werk)omgeving voor onze opdrachtgevers in Gelderland. Kiest u voor Carea, dan kiest u voor:

  • een team van goed opgeleide medewerkers
  • directe en open communicatie
  • maatwerk
  • een uitgebreid dienstaanbod
  • persoonlijk contact

Ondersteuning nodig van onze facilitaire medewerkers?

Dienstverlening zit in ons DNA dus onze facilitaire medewerkers staan graag voor u klaar! Lees op onze website wat wij voor u kunnen betekenen. Bel of mail ons gerust of vul het contactformulier in. We stemmen de schoonmaak volledig op uw wensen af.