Schoonmaakbedrijf Achterhoek

Welkom bij hét schoonmaakbedrijf voor de Achterhoek!

Carea facilitaire dienstverlening

Heeft u een glazenwasser in de Achterhoek nodig? Of wilt u schoonmaakwerk uitbesteden? Dan hebt u het juiste bedrijf gevonden. Schoonmaakbedrijf Carea Achterhoek doet graag de schoonmaak voor u. Al voor veel uiteenlopende opdrachtgevers in de Achterhoek mochten wij de schoonmaak doen: scholen, zorginstellingen, kantoren, (para)medische praktijken, winkelruimtes en overheidsinstellingen.

Direct weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0575-521264 of te mailen naar info@carea-online.nl of vul ons contactformulier in, we nemen dan zo snel mogelijk contact op met u!

Naast schoonmaakwerk leveren wij ook glazenwassers in de Achterhoek

Wij doen alles op het gebied van schoonmaken. Als regionaal professioneel schoonmaakbedrijf verzorgt schoonmaakbedrijf Carea vloeronderhoud, gevelreiniging, calamiteitenschoonmaak en zonnepanelenschoonmaak in de hele Achterhoek.

Schoonmaakbedrijf Carea Achterhoek voor al uw schoonmaakwerk en glazenwassers

Al veel bedrijven vertrouwen op ons voor hun kantoor- of bedrijfsschoonmaak. Ook laten zij hun ramen en gevels schoonmaken. Onze fijne collega’s doen met veel plezier hun werk. En u heeft daar het voordeel van.

Schoonmaakvacatures Achterhoek

Wij zorgen graag goed voor onze collega’s. In de Achterhoek weten ze dat al. Op onze vacatures voor de schoonmaak in de Achterhoek krijgen we goede reacties. We zijn altijd blij met nieuwe vakkundige en gezellige collega’s.

Waarom kiest u voor Carea?

In ons schoonmaakbedrijf werken we met plezier en toewijding aan een schone (werk)omgeving voor onze opdrachtgevers in de Achterhoek. Kiest u voor Carea, dan kiest u voor:

Een team van goed opgeleide medewerkers

Directe en open communicatie

Een uitgebreid dienstaanbod

Maatwerk

Persoonlijk contact

Jarenlange ervaring

Ondersteuning nodig van een schoonmaakbedrijf of glazenwasser in de Achterhoek?

Dienstverlening zit in ons DNA dus we staan graag voor u klaar! Lees op onze website wat wij voor u kunnen betekenen. Bel of mail ons gerust of vul het contactformulier in. We stemmen de schoonmaak volledig op uw wensen af.