Glazenwasser Zutphen

Waarom een glazenwasser in Zutphen inhuren voor de glasbewassing van uw bedrijf? Wist u dat schone ramen meteen bij de eerste aanblik een goede indruk geven van uw kantoorpand, bedrijfspand, zorginstelling of school? Het zegt immers veel over uw professionaliteit. Ga daarom zorgvuldig om met die eerste indruk en laat uw glaswassing in Zutphen aan ons over. Bij de meeste zakelijke opdrachtgevers mogen wij naast de glasbewassing ook de periodieke schoonmaak en vloeronderhoud verzorgen. Dit komt hoogstwaarschijnlijk, omdat we de coördinatie voor onze rekening nemen en alles op elkaar afstemmen. Hoe fijn is het als u nergens omkijken naar heeft en zeker weet dat alles goed voor u geregeld wordt!

Wilt u als zakelijke opdrachtgever onze glazenwassers in Zutphen het liefst op afroep laten langskomen? Dat kan! Ook als het onderdeel is van het schoonmaakcontract. U belt ons in dat geval eenvoudigweg als ze vies zijn. Als glazenwasser in Zutphen werken we met zowel het tuckerpole-systeem met osmosewater als conventioneel, dus met inwasser (professionele ‘spons’) en raamtrekker zoals we vroeger gewend waren. Wij adviseren u graag over wat voor uw pand het beste werkt.

Veiligheid voor alles!

Zowel voor omstanders, gebruikers als voor onze glazenwassers is veiligheid zeer belangrijk. Daarom zijn onze specialisten VCA-gecertificeerd. Ook doen we vooraf een Last Minute Risico Inventarisatie (LMRI). Een inventarisatie die eventuele risico’s in kaart brengt. En die we, voordat de glazenwassers aan de slag gaan, minimaliseren.

We werken veilig of we werken niet!