Schoonmaak Zutphen

Op zoek naar schoonmaaksters in Zutphen? Wij verzorgen de dagelijkse en/of periodieke schoonmaak van onder andere kantoorpanden, bedrijfspanden, zorginstellingen, (para)medische praktijken, overheidsinstellingen en scholen in Gelderland en Overijssel. Onder dagelijkse schoonmaak valt onder andere het schoonmaken van tafels en bureaus, sanitaire en kleedruimtes, klaslokalen, verkeersruimtes en aula’s.

Uw wensen staan centraal

Dat betekent dat wij met u afstemmen over optimale werktijden. In bedrijfspanden maken we het liefst schoon aan de randen van de dag, zodat uw gebruikers en onze medewerkers nog een contactmoment hebben. Ook maken onze schoonmaakmedewerkers veelal na 15:30 uur schoon. Hierdoor ondervinden leerlingen en docenten geen hinder van de schoonmaak, en hebben ze toch een contactmoment met de schoonmaakmedewerkers. Deze in overleg afgesproken werktijden geven de schoonmaak letterlijk een gezicht, en daarmee de aandacht die het verdient.

Zo bieden we voor al onze opdrachtgevers maatwerk; we houden graag rekening met uw persoonlijke wensen. Wilt u weten of wij de schoonmaak voor uw bedrijf in Zutphen kunnen realiseren? Neem dan gerust contact met ons op!