Bouwopleveringen

Schoonmaak bij oplevering van nieuwbouw

Bij de oplevering van nieuwbouw huizen of kantoren moet alles er picobello uitzien. De nieuwe bewoners of huurders stappen tevreden hun nieuwe onderkomen in. Carea wordt door aannemers en woningcoörperaties ingeschakeld voor het reinigen en opruimen van bouwafval.

Schoonmaak bij oplevering van verbouwing

Wanneer een huis of kantoor is verbouwd, kan Carea zorgen voor een stralende oplevering. Wij reinigen de woning of het kantoor en ruimen al het bouwafval op.

Taptijtreiniging / vloeronderhoud

Onze geschoolde medewerkers kunnen uw tapijt er weer als nieuw uit laten zien met behulp van onze professionele tapijtreinigingsmachines. Tevens beschikken zij over de kennis, materialen en middelen om uw harde vloeren (PVC, Linoleum, tegelvloeren etc.) onderhouden en eventueel te voorzien van een nieuwe beschermlaag.

Leveren van sanitaire benodigdheden

Neem contact met ons op aangaande het leveren van sanitaire benodigdheden. Van toiletpapier, papieren handdoeken tot zeepdispensers en handdoekautomaten. Wij nemen graag de mogelijkheden met u door.

Reiniging gevelbeplating

Carea kan het reinigen van gevelbeplatingen volledig voor u verzorgen. Wij beschikken over de juiste materialen en middelen om dit op een professionele wijze voor u uit te voeren.

Luchtverfrissing

Naast een schone sanitaire ruimte is geurbeleving het belangrijkste element van de schoonmaak. Carea kan voor u de apparatuur en de lekkerste milieuvriendelijke vullingen verzorgen.