Schoonmaakbedrijf Apeldoorn

Welkom bij hét schoonmaakbedrijf voor Apeldoorn!

Carea facilitaire dienstverlening

Bent u als zakelijke opdrachtgever op zoek naar een schoonmaakster of glazenwasser in Apeldoorn? Besteed dan de schoonmaak, de glasbewassing, het vloeronderhoud en/of de specialistische reiniging van uw bedrijf, kantoor of winkelruimte gerust uit aan schoonmaakbedrijf Carea. Onze schoonmaaksters, glazenwassers en tapijtreinigers in Apeldoorn staan graag voor uw klaar.

Direct weten wat wij als schoonmaakbedrijf in Apeldoorn voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0575-521264 of te mailen naar info@carea-online.nl of vul ons contactformulier in, we nemen dan zo snel mogelijk contact op met u!

Wilt u de schoonmaak uitbesteden, uw dakgoot laten schoonmaken of een glazenwasser in Apeldoorn laten komen?

Schoonmaakbedrijf Carea is actief in heel Apeldoorn, eigenlijk in de gehele regio Gelderland en Overijssel. Als professioneel schoonmaakbedrijf leveren we kwaliteit. In schoonmaakwerk, ramen wassen of conciërgediensten, noem het maar op. Andere diensten die we leveren zijn vloeronderhoud en calamiteitenreiniging.

Dit alles doen we met hardwerkende, vakbekwame, fijne collega’s: schoonmaaksters, glazenwassers en tapijtreinigers. Wij zorgen goed voor hun omdat we hen waarderen. Als opdrachtgever merkt u het natuurlijk direct als zij werkplezier ervaren.

Waarom kiest u voor Carea schoonmaakbedrijf Apeldoorn?

In ons schoonmaakbedrijf werken we in heel Apeldoorn met plezier en toewijding aan een schone (werk)omgeving voor onze opdrachtgevers. Kiest u voor Carea, dan kiest u voor:

Een team van goed opgeleide medewerkers

Directe en open communicatie

Een uitgebreid dienstaanbod

Maatwerk

Persoonlijk contact

Jarenlange ervaring

Neem gerust contact op als u een glazenwasser of schoonmaakster in Apeldoorn nodig heeft

Schoonmaken, ramen wassen, calamiteitenschoonmaak, we doen het allemaal. Lees op onze website wat wij voor u kunnen betekenen. Bel of mail ons gerust of vul het contactformulier in. We overleggen graag met u hoe we de schoonmaak op uw wensen af kunnen stemmen.