Werken bij Carea?
Werk je graag bij een goede werkgever, die jou persoonlijke aandacht en opleidingsmogelijkheden geeft, je salaris op tijd betaalt en nog gewoon tijd heeft voor een kopje koffie en een praatje? Dan zit je goed bij ons.
Wij vinden onze schoonmaakmedewerkers minstens zo belangrijk als onze opdrachtgevers. Zonder hen zouden we immers geen bedrijf runnen. Dat realiseren we ons maar al te goed.
Als medewerker bij Carea krijg je goede instructies en begeleiding. En vervolgens het vertrouwen het werk naar eigen inzicht uit te voeren. Je schat zelf in welke taken je wel of niet uitvoert, uitgaande van het werkprogramma. Ons uitgangspunt is dat je betrokken bent bij ‘jouw’ pand en dat je je werk dus zo goed mogelijk doet. Wij verwachten dat je gevraagd en ongevraagd met ons meedenkt en met initiatieven komt om zaken bij zowel de opdrachtgever als binnen Carea te verbeteren.  Kortom, wij zorgen ervoor dat jij alles krijgt om het werk goed te doen en plezier te hebben in het werk. Wij geloven dat tevreden medewerkers voor tevreden opdrachtgevers zorgen.
Ben je benieuwd naar openstaande vacatures, check dan onze Instagram feed, hier rechts op het scherm of stuur een open sollicitatie.
.
Voel je je aangesproken door onze bedrijfscultuur en lijkt het je leuk om bij ons te werken? Reageer dan op een van onze vacatures. Of stuur ons een open sollicitatie naar info@carea-online.nl. Wij laten ons graag verrassen!
   
Ben je benieuwd naar ons, bekijk dan ons bedrijfsfilmpje!