Schoonmaakbedrijf Amersfoort

Welkom bij hét schoonmaakbedrijf voor Amersfoort!

Carea facilitaire dienstverlening

Heeft u een glazenwasser in Amersfoort nodig? Of wilt u de schoonmaak uitbesteden? Schoonmaakbedrijf Carea Amersfoort verzorgt met plezier uw schoonmaakwerk, gevelreiniging en glasbewassing. Wij werken voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers in Amersfoort: scholen, zorginstellingen, kantoren, (para)medische praktijken, winkelruimtes en overheidsinstellingen.

Direct weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0575-521264 of te mailen naar info@carea-online.nl of vul ons contactformulier in, we nemen dan zo snel mogelijk contact op met u!

Wij nemen uw schoonmaakwerk, gevelreiniging of glasbewassing graag uit handen

Als regionaal professioneel schoonmaakbedrijf verzorgt schoonmaakbedrijf Carea vloeronderhoud, gevelreiniging, calamiteitenschoonmaak en zonnepanelenschoonmaak in Amersfoort en omgeving. Wij lappen ramen, reinigen tapijt en maken zonnepanelen schoon. En als u wilt doen wij zelfs een volledige opleveringsschoonmaak. Als het om schoonmaken gaat, is niets ons te gek.

Schoonmaakbedrijf Amersfoort voor al uw schoonmaakwerk

Al veel bedrijven vertrouwen op ons voor hun kantoor- of bedrijfsschoonmaak. Ook laten zij hun zonnepanelen schoonmaken of mogen wij de gevelreiniging verzorgen. Natuurlijk plukt u er als opdrachtgever de vruchten van dat onze fijne collega’s met veel plezier hun werk doen. Wij zorgen graag goed voor onze collega’s, en dat merkt u.

Waarom kiest u voor Carea schoonmaakbedrijf Amersfoort?

Of het nu gaat om een glazenwasser in Amersfoort, schoonmaak, tapijt reinigen, dakgoot schoonmaken, ramen lappen of gevelreiniging, wij regelen het voor u. In ons schoonmaakbedrijf werken we met plezier en toewijding aan een schone (werk)omgeving voor onze opdrachtgevers in Amersfoort. Kiest u voor Carea, dan kiest u voor:

Een team van goed opgeleide medewerkers

Directe en open communicatie

Een uitgebreid dienstaanbod

Maatwerk

Persoonlijk contact

Jarenlange ervaring

Ondersteuning nodig van een schoonmaakbedrijf of glazenwasser in Amersfoort?

Onze schoonmaaksters en glazenwassers in Amersfoort staan graag voor u klaar! Lees op onze website wat wij voor u kunnen betekenen. Bel of mail ons gerust of vul het contactformulier in. We overleggen graag met u hoe we de schoonmaak op uw wensen af kunnen stemmen.