Ik vind mijn werk leuk omdat het een prettige afleiding is van alles (waaronder mijn gezin). Ik zet even ‘mijn verstand op nul en ga’ 😊. Je verdient er je geld mee waarmee je ook weer meer leuke dingen kunt doen. Mooi toch.

Samantha

Op het moment werk ik op 2 leuke panden. Bij Buurtzorg voel ik me erg gewaardeerd en heb ik goede contacten met de werknemers. Ook heb ik zeer fijne collega’s om mee samen te werken.

Lastri

Mijn werk pleziert me. Ook al ben ik al gepensioneerd, ik ga alle dagen met plezier naar mijn werk. Ik heb eerst de kans van Frank gekregen als conciërge op een school te werken. Daarna stelde hij me een andere job voor waar ik niet lang over na hoefde te denken…Ik ben nu klusjesman op het stafbureau en de scholen van de stichting OPONOA! Ik vind de directieleden geweldige mensen en topbazen. Ik voel me helemaal thuis bij Carea.”

Nico

Ik heb de combifunctie van conciërge en schoonmaakmedewerker. Wat mijn werk zo leuk maakt is ook juist die combinatie: het onverwachte van het conciërgewerk, het werken met kinderen en de vaste taken van de schoonmaak. Ik weet dus vaak niet hoe mijn dag gaat verlopen.”

Sandra

Wat ik leuk vind aan mijn werk bij Carea is de kans om veel verschillende mensen te ontmoeten. Zowel collega’s als mensen die ik ontmoet op de locaties waar ik schoonmaak.”

Irene

“Het is afwisselend werk en met kinderen werken is fantastisch. Ze zijn spontaan en eerlijk. Carea is een fijn kleinschalig bedrijf met fijne collega’s.”

Evelien

Wat mijn werk zo leuk maakt, is dat ik op verschillende locaties werk en leuke collega’s heb. Verder is het werk heel divers en de werktijden zijn afwisselend.

Rowan