Bert Izaks, directeur onderwijsteam Stichting OPONOA:
They practice what they preach
“Wij werken nu zo’n 8 jaar met Carea samen en zijn zeer tevreden over de schoonmaak. Ik heb vooral met Frank te maken. De afspraken die wij samen maken, komt hij altijd na. Bovendien steekt hij zelf de handen uit de mouwen als dat nodig is. Zo heb ik het genoegen gehad Frank zelf op de machine te zien klimmen om de vloeren te doen. Er was tijdsdruk en op dat moment was dat de snelste oplossing. Dat noem ik nog eens het goede voorbeeld geven.
De kwaliteit van de schoonmaak, die is gewoon goed. De schoonmaakmedewerkers zien het werk liggen en geven altijd vriendelijk gehoor aan tussentijdse verzoekjes. Dat komt in mijn beleving door de persoonlijke aandacht die ze krijgen vanuit de directie van Carea. Van Frank, Jaap en Karin. De menselijke maat, die vinden ze belangrijk. En dat zie ik terug bij de schoonmaakmedewerkers op de scholen. Ze zetten graag een stapje extra. Omdat ze zich serieus genomen en gehoord voelen.
Niet alleen de schoonmaakmedewerkers, ook Frank zelf ziet het werk liggen en doet wat nodig is. Bijvoorbeeld de zomerschoonmaak die in de grote vakantie gedaan moet worden. Frank schakelt snel en regelt het gewoon. Ik ben erg blij met onze samenwerking.”