Carea voor opdrachtgevers

Wilt u weten of wij iets voor u kunnen doen of over Carea of onze manier van werken, dan komen we graag met u in contact.

Carea is zorg voor u en uw omgeving

Carea is bedrijf dat schoonmaakdiensten levert, waarmee zij haar opdrachtgevers een prettige leef- en werkomgeving wil bieden en wil ontzorgen. Door te kijken welke ergernissen, onduidelijkheden of slechte communicatie, zorgen rondom het schoonmaakproces veroorzaken en deze om te buigen naar duidelijkheid binnen het proces en de communicatie. Door aanwezig te zijn op alle plekken binnen het traject via communicatie met en voor klanten en medewerkers. Om zo het plezier en de tevredenheid bij zowel de klanten als medewerkers weer terug te brengen en te houden.

De afgelopen jaren ervaren wij dat steeds meer mensen het vak schoonmaken onderwaarderen. De werkelijke aandacht voor opdrachtgever en personeel is naar de achtergrond verdrongen. Daar brengen wij graag verandering in en doen dat met veel plezier. We merken dat het voor alle partijen `klanten, medewerkers en ons als bedrijf’ veel positiefs oplevert. Weinig verloop binnen zowel ons klanten- als medewerkersbestand en positieve mond-tot-mondreclame waar we trots op en dankbaar voor zijn.

Carea biedt Kwaliteit

Uitgaande van onze visie zijn begrippen als kwaliteit en continuïteit onlosmakelijk met elkaar verbonden. Door aandacht voor klanten en personeel, onze opgeleide, professionele medewerkers, kunnen wij onze kwaliteit waarborgen, waar nodig verbeteren en continuïteit leveren.

Wij werken met mensen die zelf kunnen denken, handelen en communiceren met onze klanten. Wij verwachten dat ze zelfstandig in kunnen schatten welke taken zij wel of niet moeten uitvoeren, uitgaande van hun vaste werkschema. Ons uitgangspunt is niet de controle, maar de betrokkenheid van een medewerker bij zijn of haar object. Ook vragen wij meedenken in oplossingen en feedback van onze mensen.