Uw kantoorpand, bedrijfspand, zorginstelling of school is uw visitekaartje. De eerste indruk moet goed zijn! Daar horen natuurlijk ook schone gevels bij. Wij beschikken over de juiste materialen en middelen om gevels professioneel te reinigen en desgewenst te impregneren.
We werken volgens wet- en regelgeving
Natuurlijk voldoen wij ook bij het reinigen van gevels aan de wet- en regelgeving. Zo vangen wij chemicaliën bevattend afvalwater dat loskomt van de gevels op in een vooraf geïnstalleerde goot. Vervolgens wordt het afvalwater afgevoerd in een container. Meestal is dit overigens niet nodig; bij het gebruik van hoge druk of het tuckerpole-systeem gebruiken we immers meestal geen chemicaliën.
Veiligheid voor alles!
Ook voor gevelreiniging geldt dat we vooraf een risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) doen. Niet alleen een wettelijke verplichting, maar ook een geruststelling. Het brengt immers alle risico’s in kaart, die we, voordat de specialisten aan de slag gaan, minimaliseren. Daarnaast zijn onze gevelreinigers VCA-gecertificeerd. U kunt erop vertrouwen dat we veiligheid voorop stellen. Voor omstanders, gebruikers en voor onze medewerkers.