Gevelreiniging Zutphen

Op zoek naar een bedrijf die de gevelreiniging voor uw bedrijf in Zutphen kan doen? Dan bent u aan het juiste adres bij schoonmaakbedrijf Carea! Uw kantoorpand, bedrijfspand, zorginstelling of school is uw visitekaartje. De eerste indruk moet goed zijn! Daar horen natuurlijk ook schone gevels bij. Wij beschikken over de juiste materialen en middelen om gevels professioneel te reinigen en desgewenst te impregneren.

We werken volgens wet- en regelgeving

Natuurlijk voldoen wij ook bij het reinigen van gevels aan de wet- en regelgeving. Zo vangen wij chemicaliën bevattend afvalwater dat loskomt van de gevels op in een vooraf geïnstalleerde goot. Vervolgens wordt het afvalwater afgevoerd in een container. Meestal is dit overigens niet nodig; bij het gebruik van hoge druk of het tuckerpole-systeem gebruiken we immers meestal geen chemicaliën.

Veiligheid voor alles!

Ook voor gevelreiniging geldt dat we vooraf een Last Minute Risico Inventarisatie (LMRI). Een inventarisatie die eventuele risico’s in kaart brengt. En die we, voordat de specialisten aan de slag gaan, minimaliseren. Daarnaast zijn onze gevelreinigers VCA-gecertificeerd.

U kunt erop vertrouwen dat we veiligheid voorop stellen. Voor omstanders, gebruikers en voor onze medewerkers.

Heeft u vragen of wilt u uw gevelreiniging in Zutphen aan Carea uitbesteden? Neem dan gerust contact met ons op! We helpen en adviseren u graag!